TRENING PÅ DITT NIVÅ.

Man kommer inn i kreftbehandling med forskjellig utgangspungt, trening under cellegift må tilrettelegges. På pusterommet får du kyndig hjelp til å komme igang eller trene på ditt nivå.

Cellegiftbehandling kan gi nerveskader, her er en film med fem enkle øvelser som hjelper mot stråling og smerter i bena.

 

 

Her kan du se filmen om Marte som trener hardt under cellegiftbehandlingen. 

https://www.ba.no/haukeland-sykehus/trim-og-trening/trening/marte-kjemper-mot-brystkreften-men-trener-beinhardt/s/5-8-282872

 

 

AKTIV MOT KREFT.

Pusterommet er et trenings- og aktivitetssenter for kreftpasienter. Her kan du få veiledning og tilrettelagt fysisk aktivitet, individuelt og i grupper, under og i en begrenset periode etter kreftbehandling. Pusterommet retter oppmerksomheten mot betydningen av fysisk aktivitet og trening som kilde til mestring, både fysisk og psykisk, i forbindelse med kreftsykdom.

Man trenger henvisning fra lege for å delta på "aktiv mot kreft" sine aktiviteter.

Pusterommet / Aktiv mot kreft finnes på 20 forskjellige sykehus i Norge. Her trener du sammen med andre mennesker som har ulike former for kreft men som er i samme situasjon som deg. Treningen er instruert av kyndige mennesker i trygge rammer.

 

 

Sats tilbyr Body for Life 

På Sats finner du timen "body for life" som er en kondisjonstime som er rettet mot og tilrettelagt for mennesker som har vært ute av trening en periode. Kanskje nettopp i forbindelse med sykdom. Denne timen er skånsom, uten hopp og med enkle styrkeøvelser som kan tilpasses til alle.