Gründer og foredragsholder, Linn Grete Sandum

Hei, jeg heter Linn Grete og er ansiktet bak At Ease og atease.no. Jeg tenkte jeg kunne fortelle dere litt om meg og hva som var motivasjonen min for å starte dette firmaet.

Jeg er en dame i sin beste alder vil jeg si, 40 flotte år og to nydelige barn har jeg fått. 

Som liten hadde jeg barneleddgikt, dette har utviklet seg til psoriasis artritt i voksen alder, Scheuermanns sykdom, atopisk eksem og i graviditeten med sønnen min fikk jeg burning feet syndrom. På tross av alle "greiene" jeg har, føler jeg meg helt frisk. Tenk på det! 

Det er flere grunner til at jeg valgte å starte opp At Ease, jeg har et sterkt ønske om å inspirere andre mennesker til å leve et lettere og bedre liv med sine "greier".

Hvis jeg kan hjelpe et fåtall mennesker til å føle seg friske på tross av sykdom, da skal jeg være lykkelig for det. ❤️

 

Se min reise til en friskere hverdag, etter kyssesyke etterfulgt av fatique.

 

 

Jeg er en utadvendt dame som snakker med mennesker både privat og i forbindelse med jobb, i disse samtalene har det kommet frem så mange likhetstrekk. 
Mange av de jeg har snakket med føler de ikke blir trodd av lege, NAV, kollegaer og familie, de savner forståelse for at hverdagen ikke alltid er A4. 


Det er så mange som ikke tør fortelle at de har en "greie", rett og slett fordi man er redd for å bli dømt, satt i bås eller sett ned på.
Felles for alle er et sterkt ønske om å bli frisk.

Nå kan jeg ikke hjelpe alle å bli frisk, men jeg kan bruke egne erfaringer sammen med kunnskap fra de jeg har snakket med til å hjelpe det jeg kan.

Jeg holder foredrag, har laget en nettside som samler informasjon om diagnoser og tilstander, forslag til fysisk aktivitet og trening som vil hjelpe deg å bli bedre, og til slutt produkter som vil lette symptomer.


Alt dette for at du og andre skal få en så optimal hverdag som mulig ❤️

 ”Alle mennesker har rett på et godt liv, bli sett, hørt og ikke minst trodd på!” 

Ønsker ditt foretak/forening et foredrag til et event? Ta kontakt på telefon 99467065 eller linn.grete@atease.no så kan jeg fortelle hva jeg kan bidra med.

Med dette ønsker jeg deg en fin dag.

Klem fra Linn ❤️