Pan Innovasjon

På jakt etter produkter av høy kvalitet som bidrar til å lette hverdangen for oss som lever med medisinske tilstander har vi avdekket behov for produkter som enda ikke eksisterer på markedet. Sammen med Pan Innovasjon jobber vi nå med å utvikle et nytt og innovativt produkt med internasjonalt potensial. 

 

 

Silicia-Inkubatoren

At Ease skal med hjelp av Silicia-Inkubatoren bruke forskning til å utvikle bedre produkter enn det som er på markedet i dag til medisinsk behandling. I første omgang produkter som bruker varme som behandling til tilstander og sykdommer som har dårlig eller ingen alternativer i dag.  

 

 

Forskningsrådet

Forskningsrådet støtter 200.000.- til forskningspartner i forskningsfasen hvor vi skal utvikle bedre produkter enn det som er på markedet i dag til mennesker med Raynauds og Endometriose.

 

 

SpareBank 1 Ringerike Hadelands Næringsstiftelse

Relatert bilde

31.10.19 - Bedriften tildeles et stimuleringstilskudd på 25.000.- 

27.03.20 - Bedriften tildeles 100.000.-

 

 

 Hønefoss Sparebank

Hønefoss Sparebank

Prosjektet tildeles en betinget støtte på kr. 30.000,- fra Etablererfondet. Midlene øremerkes til videreutvikling og spissing av konseptet.

 

Viken fylkeskommune

 

At Ease fikk støtte av Fylkeskommunen til kompetanseheving i forbindelse med COVID-19

 

 

Ringerikskraft 

Ringerikskraft gir 15 000,- i STARTKRAFT-støtte til At Ease. Støtten skal gå til å etablere og starteopp selskapet som tilbyr medisinsk velvære med fokus på grønne og bærekraftige produkter. At Ease er et lokalt selskap, og har som mål å starte opp en nisje innenfor medisinsk velvære som mangler i Norge i dag.

 

 

Digital Weaving Norway

Digital Weaving Norway skal bistå i utvikling av MVP i utviklingsprosjektet "Heat Vitality". Med sin kompetanse innen teknologiske tekstiler med veving som fremgangsmåte har Digital Weaving Norway masse god erfaring å tilby vårt prosjekt.

 

 

Universitetet i Sørøst-Norge

Universiteted Sørøst-Norge har spisskompetanse innen nano/microteknologi og er forskningspartner i utviklingsprosjektet "Heat Vitality".

 

Help Belts®

At Ease er stolt av å være autorisert selger av Help Belts®. Ønsker du å forhandle Help Belts i Norge? Kontakt: linn.grete@atease.no eller på telefon: 994 67 065

Help Belts® ble laget av Susan Byczko, her er hennes historie: My goal is to make a beautiful product that will not only provide lifesaving information to emergency medical technicians in the event of an emergency, but also be something that will give you peace of mind. Having a child with multiple medical conditions I understand the value of being prepared.